Contact

Stuur ons een Berichtje

Wanneer je vragen/opmerkingen hebt of gewoon in contact wilt blijven, geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier. We komen graag in contact met je. Jouw contactgegevens worden niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn gemarkeerd.

Veelgestelde vragen

Als ik een product retour stuur, hoe lang duurt het dan voordat ik mijn geld weer op mijn rekening staat?
Wij storten het bedrag binnen 7 tot 14 werkdagen terug op je rekening, geldend vanaf de dag dat wij de retourzending compleet en ongebruikt binnen hebben.
Als ik een product terug wil sturen, zijn daar kosten aan verbonden?
Wij storten het volledige aankoopbedrag minus de door ons gemaakte verzendkosten/handelingskosten terug op het door u aangegeven rekening nummer, en u zorgt zelf voor de retourzending met voldoende frankering.
Hoe weet ik of een bepaald artikel wel in voorraad is?
Omdat wij werken met speciale producten en kits die wij speciaal voor jou samenstellen, werken wij alleen met de snelste leveranciers. De kits worden direct na je bestelling ingepakt en komen zo snel mogelijk jouw kant op.
Is betaling via jullie website wel veilig?
Ja. Met iDeal of Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent! Ook kunt u via Paypal betalen via uw eigen Paypal account.
Wat zijn de verzendkosten?
Je pakketjes worden verstuurd met Post NL

Verzending binnen Nederland:
€ 7,95 (verzekerd) Jouw bestelling wordt verstuurd als pakketje en is meestal binnen 5 werkdagen geleverd. Je bestelling is verzekerd voor schade of vermissing.

Shipping method for european countries but The Netherlands:
€ 9,95 Your package will be sent insured up to € 500. This shipping method normally takes 7 working-days.
Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?
De prijzen op Drone-Kit.nl zijn allemaal inclusief 21% BTW.

Contact

Ben je blij met je product? Stuur ons een foto!
  • Kruisberg 28 | 4871BK in Etten-Leur | Noord-Brabant | Nederland
  • ( 31) 6 49 722 695 (Whatsapp is mogelijk!)
We zitten op loopafstand vanaf het Treinstation in Etten-Leur.

Bedrijfsgegevens Drone Kit:

BTW: NL219196163B01

KvK: 65772377 te Breda

X